Returneringer og tilbagebetalinger

Refusion

For de fleste varer, i den usandsynlige situation at dit produkt er defekt, kan du sende det tilbage til os for refusion eller ombytning af varer inden for 30 dage efter køb. Refusion for returfragt er ikke tilgængelig for dette.

For at være berettiget til retur skal dit produkt være ubrugt og i samme stand, som du modtog det. Det skal også være i original emballage.

Returnering (hvis relevant)

Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at informere dig om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også informere dig om godkendelsen eller afvisningen af din refusion. Hvis du er godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller den originale betalingsmetode inden for en bestemt periode.

Forsinkede eller manglende refusioner (hvis relevant)

Hvis du endnu ikke har modtaget nogen refusion, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Derefter kontakt dit kreditkortfirma; det kan tage lidt tid, før din refusion officielt offentliggøres.

Kontakt også din bank. Der er ofte en behandlingstid, før en refusion offentliggøres.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion, bedes du venligst kontakte os ved at bruge vores kontaktformular.

Ombytninger (hvis relevant)

Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at ombytte det til samme produkt, skal du sende en e-mail med vores kontaktformular.

Fragt

Vi vil instruere dig via e-mail om, hvor du skal sende din vare til returnering.

Du er ansvarlig for at betale dine egne fragtomkostninger for at returnere din vare. Fragtomkostninger refunderes ikke. Hvis du får refusion, vil omkostningerne for returfragt blive fratrukket din refusion.

Afhængig af hvor du bor, kan tiden det tager for din ombyttede vare at nå dig variere.

Hvis du sender en vare over 750 DKK, bør du overveje at bruge en sporbar fragttjeneste eller købe fragtforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.